lauantai 17. maaliskuuta 2012

Synttärilahjoja


Onpa hidas päivitystahti täällä nykyään(kin), mutta se kuvastaa hyvin todentuntuisesti käsityötahtia. Miehen kummitytölle (jonka en usko täällä käyvän) olen kuitenkin saanut väsäiltyä synttärilahjaksi jotain pientä tulevia 10-vuotisjuhlia ajatellen. Rinsessa-myssy ei esittelyitä kaipaa, mutta on se vaan niin ihana malli. Aiemmin olen neulonut vain Rinsessa-pipoja, joissa muistan aina epäonnistuneeni kavennuksissa, mutta tässä myssyssä ne tuntuivat jotenkin tosi selviltä. Lankana on kevään uutuusväri turkoosi Novita Woolista.
Myssyn kaveriksi piti tietysti tehdä yhteensopivat lapaset, näissä mallineuletta on vain kämmenselissä, muuten ne ovat ihan tavalliset peukalokiilalliset lapaset.

Ottobren 1/2012 Roundabout-kaavalla ompelin synttärisankarille myös paidan. Kiva perusmalli, ei säätämistä minkään kanttausten kanssa... Kangas on Ikasyristä tilattu ja paidan koko on 164 cm.

 Omalle bassoa soittavalle kummitytölleni taas tilasin lahjaksi Pikkujekulta kontrabassopaidan. Aivan upea, käykääpä katsomassa täällä. Ainoa ongelma on se, miten maltan pitää tuon ihanuuden kummitytöltä piilossa kesäkuun synttäreihin saakka...

3 kommenttia:

  1. Kaunis pipolapassetti ja paita on nätti myös. Hieno tulee tuosta kontrabassopaidasta - kiva lahjaidea :)

    VastaaPoista
  2. Onpas pirteän värinen setti, saaja on varmasti onnellinen tästä :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää kuvassa vaaleensiniseltä, mut onkin sitte turkoosia. Se on väri, johon en oikein pääse sinuiks. Jostain syystä. Silmä kiinnittyy nyt josain syystä noihin lapasiin. Ne on erityisen kauniit.

    VastaaPoista