perjantai 11. maaliskuuta 2011

Uusi yritys neulebloggaamisen saralla

Heipä hei sille, joka tänne eksyy!

Minä olen Hannaliini, joka on nettiajanlaskussa esihistoriallisella ajalla blogannut Hannaliinin neuleissa. Blogin päivittämisessä tuli tauko, joka venähti niin pitkäksi, että päätin aloittaa puhtaalta pöydältä.

Mullistavin tässä välissä tapahtunut muutos on viereisessä kuvassa - ja ei, en tarkoita Halla-myssyä (joka muuten on ihana malli!), vaan sitä päässään pitävää pientä olentoa, 1½-vuotiasta Pikkuapulaistani.

Raskausaikana en kyennyt istumaan sohvalla, kun tuli paha olo ja niinpä neulominen jäi, koska olin tottunut neulomaan sohvalla telkkaria katsoen. Melkein vuodeksi hylkäsin puikot ja jopa kaikki seuraamani ihanat blogit (ja Blogilistakin unohti minut, joten en sinne enää pääse omia vanhoja suosikkejani lukemaan. Onneksi suurimman osan muistin ja matkalla löysin vielä uusiakin). Pikkuhiljaa, sen ajan puitteissa, jonka Pikkuapulainen antoi, aloin uudelleen neuloa ja nettineuloa ;) - tosin blogittomana arasti ja harvoin kommentoiden. Monta Ullaa ehti välissä ilmestyä ja monta ihanaa muuta ohjetta ilmaantua. Ennen neuloin muiden lapsille, nyt omalleni - ja sehän vasta hauskaa onkin! Pikkuapulaista odottamassa on jo Novitan värikäs virkkuukoukkusetti ja lasten puikkoja olen kaupoissa ihastellut... Muutaman vuoden saavat vielä olla jemmassa (ja kaupassa), mutta nyt jo haaveilen ajasta, kun pääsen häntä opettamaan (ja luultavastihan häntä ei sitten tippaakaan kiinnosta).

Varmaankaan en tule koskaan päivittämään suurinta osaa tässä välissä valmistuneista käsitöistä, koska osa on kuvaamatta ja osa taas tuntuu jo tosi vanhoilta. Joitakin, mielestäni parhaita, koitan kuitenkin saada esiteltyä tältä väliltäkin. Ensin kuitenkin aloitan vuonna 2011 valmistuneista, joihin tämä Halla-hattukin kuuluu.

Halla-hatun tarkemmat tiedot:

Ohje Langankierre-blogista
Neulottu ajalla 27.2.-7.3. (oho, menipä pieneen myssyyn aikaa)
Lankana Sandnes Alfa, jota kului 88 g
Puikot 7 mm 40 cm Addin pyörö ja bambusukkapuikot
Myssy on vuoritettu tummansinisellä fleecellä ja on sopiva 1½-vuotiaalle, mutta venyttäen menee äidinkin suurehkoon kuuppaan.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut pikkuisesta ja tervetuloa takaisin "nettineulemaailmaan"!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin! On sinulla erittäin pätevä syy neulepaussiin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa, tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin ja onnea Pikkuapulaisesta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuullla sinusta taas. :) Ihana pipo ja pikkuapulainen.

  VastaaPoista