perjantai 28. syyskuuta 2012

Ruotosukat

Olen Novitan viime syksyn sukkaextrasta suunnitellut tekeväni useammatkin sukat. Ensimmäisenä kokeiluun pääsivät miehen ruotosukat (ja vuosi näköjään täytyi aloittamista odottaa). Lehdessä sukat oli tehty raitalangalla ja yksivärisellä, joten kuvio ei tullut niin hyvin esiin kuin näissä kahdella yksivärisellä tehdyissä. Raitalankaversio oli kyllä minusta paljon kauniimman näköinen kuin tämä, joten jos vielä tällä ohjeella teen, noudatan lehden esimerkkiä lankavalinnan suhteen. Sukat valmistuivat nopeasti ja olivat kivat neuloa. Silti en mitenkään ihastunut tähän malliin. Lankana tietysti 7 veljestä, jota kului 150 g.

10 kommenttia:

 1. Kivat ja joteskin miehekkäät kuviosukat.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit sukissa. Taidan lähteä hakemaan kirjastosta tuon ohjeen. :)

  VastaaPoista
 3. Jänskän näköiset sukat. Minulla on tuo sukkaekstra, mutta ohje on jotenkin mennyt ihan ohi. Täytyykin tutustua siihen!

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat! En minäkään muista tuollaista mallia lehdessä nähneeni! Voisi vaikka kokeilla! :)

  VastaaPoista
 5. Ompa kivat! Minä tykkään ja värit on niin syksyiset :D

  VastaaPoista
 6. Eikä! Nää on kauneimmat sukat, jotka olen nähnyt tällä mallilla neulottavan. Ei mitään raitalankoja. :D Huippu väriyhdistelmä, tosi komeet on just noin.

  VastaaPoista
 7. Ihanat!
  Minusta näillä värillä raitalankaa paljon hauskempi tuo kuviointi, oikein kivat sukat!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista!!! Ehkäpä sittekin neulon vielä kahdella yksivärisellä langalla näitä lisää. Malli oli mukavan joutuisa neuloa, vielä ehtisi pukinkonttiin tehtailla...

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat ja värit! <3 Ruskea ja oranssi on lempivärejäni!

  VastaaPoista