maanantai 2. huhtikuuta 2012

Heppanappitakki

Neuloin Pikkuapulaiselle aikanaan neuletakin ihanalla Melian-ohjeella (tuolloin elin blogitonta aikaa, joten takkia ei ole kuvattu). Takkiin laitoin suloiset pupunapit, joiden vuoksi neuleesta tulikin nimeltään pupunappitakki. Nyt se alkaa jäädä pieneksi ja oli aika neuloa uusi. Tästä tuli heppanappitakki. Lankana on punainen Novita Wool. Tämän neuletakin ohje löytyy Novitan Muksuekstrasta vuodelta 2008. Ohje oli selkeä ja takkia oli mukava ja helppo neuloa, eikä saumojen ompelukaan tällä kertaa vienyt kuin yhden päivän (tai siis tunnin siitä, mutta pätkissä). Takki on ehkä aavistuksen leveä, mutta saaja pitää, niinpä siis äitikin. Tämä on neulottu koossa 92/98 cm. Napit ovat omista kätköistä, ostettu ehkä Helsingin Stockmannilta joskus viime vuosikymmenellä. Heppatyttöäiti kun tietysti toivoo lapsestaan heppatyttöä :)

Kiitos kaikille takkikommenteista viime postauksessa! Annikalta olin myös saanut haasteen linkittää muutamia suosikkiblogejani, joissa on alle 200 lukijaa. Tässä joitakin:
Emeli, Mammutin puikot, Hapsuli, Kaikula, Meijun oma, Mureke, Poimintoja kätteni töistä ja Pompannappi. Näitähän olisi vaikka kuinka... Käykää tutustumassa!

9 kommenttia:

 1. Voi että! Niin söpö neuletakki söpön mallin päällä! Aivan ihana heppanappeineen!

  VastaaPoista
 2. Voi miten on söpönen <3

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja kiitos maininnasta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana heppanappitakki! Kauniin värinen ja napit ovat tosi söpöt.

  VastaaPoista
 5. Ihana takki ja tyttö!
  Kiitos maininnasta.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Kauniin punainen takki. Napit on piste iin päälle. Ihana tyttönen.

  VastaaPoista
 7. Tätä neuletta katellessa heräsi mielikuva lapsuudesta; onkohan minulla ollu joku tuon tyylinen neuletakki lapsena. Jotenkin se näyttää niin tutulta. Ei ollu silloin heppanappeja, ei. :D

  VastaaPoista
 8. Ihana heppanappitakki! Olen tehnyt samanmoisen joskus, mukava neuloa välillä takkia vähän väärinpäin :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana neuletakki! Kunpa minullakin olisi kärsivällisyyttä... ;)

  VastaaPoista