maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hyvää pääsiäistä!

Edellisen postauksen Örkistä jäi jäljelle karamellin väristä 7 veljestä polkkaa, jonka ajattelin käyttää Pikkuapulaisen asusteisiin (itseäni nuo karkkivärit eivät oikein puhuttele, mutta 3-vuotiaan makuun ne ovat täydellisiä). Ensimmäisinä valmistuivat villasukat ja lankaa on vielä sen verran, että yksiväriseen yhdistettynä siitä saa lapaset. Olen joskus aikoja sitten tilannut Fabriinasta ihania kuviotrikoita, jotka jostain syystä ovat jääneet laatikkoon marinoitumaan. Näin kevään tullen, kun velourompelukset ovat jäämässä tauolle, on mukava käydä tonkimassa omista varastoista kaikki ihanat trikoot esille. Ensimmäisenä ompelin Pikkuapulaiselle hameen Ottobresta 4/2012 löytyvällä Groove-kaavalla. Tykkään hameesta tosi kovasti, näitä tulee varmasti ommeltua enemmänkin.

Trikoolaatikon kätköistä löytyivät myös Fabriinasta hankitut kankaat kummityttöni ja tämän pikkusiskon paitoihin. Kaava on Fancy Mix samaten Ottobresta 4/2012, koko on isommassa 152 cm ja pienemmässä 128 cm. Kuvassa paidat eivät ihan pääse oikeuksiinsa, päällä ne olivat oikein kivan näköiset. Resori sekä paidoissa että hameessa on Ikasyriltä ostettua syreeninväristä resoria, jonka olen yllätyksekseni huomannut sopivan moniin kankaisiini. Yleensä sopivien resorien löytäminen tuntuu olevan mahdotonta, keltaisiakin minulla on ainakin 6 eri sävyä, muttei koskaan sitä oikeaa...

2 kommenttia:

  1. Kaunis hame ja puserot! Sukatkin niin ihanan pirtsakat! Hyvää 2.pääsiäispäivää!

    VastaaPoista
  2. Ihanan värikästä. Pienet tytöt tykkää värillisistä jutuista. Isommat alkaa käyttää vaan noita mustia... tai ei ainakaan mitään kirkkaita värejä. :)

    VastaaPoista