keskiviikko 15. elokuuta 2012

Synttärimekko

Meillä juhlitaan kohta tärkeitä synttäreitä. Jokainen melkein 3-vuotias tietää, että synttäreillä on hyvä olla uusi mekko, joka on tehty maailman ihanimmista kankaista. Nämä kankaat tilasin Iinulta ja osuin ilmeisesti oikeisiin valintoihin, sillä Pikkuapulainen halaili kankaita niiden tultua paketista: "Ihania kankaita, minun lemppareita!"

Mekon mallihan on (jälleen kerran) Riine, tällä kertaa oli pakko laittaa pienemmät hihat (muistaakseni tämä oli hihavariaatio nro 3), koska kangasta ei niihin tavallisesti käyttämiini (nro 4) riittänyt. Koko on 86/92 cm, mutta helmaröyhelön lisäsin ihan täyspitkän mekon helmaan (röyhelömallin kaavassa helmaa lyhennetään), koska malli on vähän lyhyt Pikkuapulaiselle (joka tosin on 96 cm pitkäkin...).

Jokohan tämä olisi viimeinen Riine tälle kesälle? Nyt niitä on tehtyinä neljä. Seuraavaksi haluttaisi ehkä tehdä Maret tai Alviina, mutta ehkä pitää pikkuhiljaa siirtyä talvisempiin ompeluksiin. Sitten on kevään korvalla taas ihanaa kaivaa Mekkotehdas esiin.


3 kommenttia:

  1. Kaunis Riine ja kankaat on ihanat! Hyvä maku tytöllä :D Onnea kohta kolmevuotiaalle!

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko ja niin ihanat kankaat.

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko jälleen kerran! :) Ihastuttavat kankaat!

    VastaaPoista