keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Jungle Stripes goes Polka Dots ja ihana Riine

Tilasin Fabriinasta jonakin postikuluttomuuspäivänä kolmea eri pallotrikoota Jungle Stripes -mekkoja varten. Tarkoituksena on tehdä tutuille tytöille kolme eri kokoista mekkoa. Aloitin suurimmasta. Tässä siis Jungle Stripes (Ottobre 3/2012) koossa 170 cm. 

Kaapeista löytyi myös yksi päivittämätön Mail Express (Ottobre 1/2012) Pikkuapulaiselle. Kankaita ei kovin hyvin kuvassa näy, mutta yläosassa on orvokki-jerseytä (Ikasyristä), samoin taskuissa ja muut ovat tuota tuttua pallotrikoota Hannan Kankaasta.


Sitten tämän päivityksen ihanuus, Riine-mekko Mekkotehdas-kirjasta koossa 86/92 cm. Tätä oli tosi mukava tehdä, kun koko ajan oli olo, että tästä tulee varmasti ihana. Kangas on Jätti-Rätistä.

Kahden Mekkotehdas-mekon jälkeen tuntuu, että haluaisin ommella koko kirjan. Saa nähdä, kuinka käy :) Onneksi minulla on aikaa, sillä pieninkin koko sopii Pikkuapulaiselle vielä mainiosti.

8 kommenttia:

 1. Tuo mekkotehdas kirja on vaan niin koukuttava, se vie vaan mennessään ja huomaan jatkuvasti miettiväni että minkäs mekon seuraavaksi teen ja millä kankailla, ja pakkohan se on tehdä kun sormet syyhyävät. :) Tosi ihania mekkoja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Mekkotehdasta on nyt ihan joka puolella. Varmasti ihana kirja. Mulla on vaan poikia, joten tuo kirja taitaa jäädä multa ostamatta :/

  VastaaPoista
 3. Tee ihmeessä kaikki mekot. Pikkuapulainen varmasti nauttii, kun saa uusia ihania mekkoja.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana Riine! Sain juuri valmiiksi pitkähihaisen version, johon myös tuli pikkukukallinen kangas. Siitä vain tuli vähän turhan iso, kun en uskonut että 86/92 olisi riittänyt. Sinulla on tosi suloinen kangasvalinta! Olisinkohan hiplannut ihan samanlaista kangasta viime viikonloppuna Jättirätissä. Mekkotehdasta tulee tosiaan kaikista tuuteista, mutta syystäkin, näitä mekkoja on saatava lisää.

  VastaaPoista
 5. Olet ommellu kaikenkokoisille tytöille vaatteita!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo Jungle Stripes mekko, pitisi lainata kirjastosta tuo Ottobre. Tosin yksi ollut lainassa jo tooosi pitkään, enkä ole saanut aikaiseksi kopioida kaavaa :(

  VastaaPoista
 7. Nättejä! Pallokankaat on ihania, tykkään itellä varsinkin t-paidoista joissa on palloja. Joku mekkokin ois kyllä ihana :) t.Teija

  VastaaPoista
 8. Oi kun hemaisevia mekkosia :) Aiemmis postauksis myös!

  VastaaPoista