sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Piiiiitkästä aikaa

...tuli sellainen väli, että saatoin koittaa päivittää blogia. Katsotaan, ehdinkö ihan julkaisemaankin tekstin ;)

Minulla on joululahjapostaus vielä tekemättä, siispä pikaisesti niitä ennen joulua tehtyjä salaisuuksia:
Kotihousuja surauttelin pukinkonttiin neljä paria, ihanasta Nordic Forest -velourista (Royal-tuotteesta, mistäpä muualtakaan), apilavelourista (Tiritomista) ja Ikasyrin sydämistä. Harmaat menivät isälleni ja velourin niihin ostin Eurokankaasta, kun arvelin, että saaja ehkä tykkäisi hillitymmästä värimaailmasta...
Esittelykuvissa malleina omat tai miehen jalat.Pipoja neuloin kaksi, toisen veljelleni  ja toisen miehelleni. Lankana uusi luottopipolankani Lanas Stop Oporto. 
Myös pieniä sukkia meni pukille jaettaviksi muutama pari, mutta niistä myöhemmin (ja toivottavasti pikaisemmin...). Menee hermot tämän Bloggerin kanssa, kun kuvat ja tekstit menevät minne sattuu, niinpä en tällä erää lähde enää lisäilemään uusia kuvia.

Oikein hyvää ja neule- ja ompelurikasta alkanutta vuotta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Miä olen ihmetelly tota kuvajuttua bloggerin puolella itekin, kun oon laittanu jotain esim. Virkkausrinkiin. En saa koskaan kuvia niin kun haluaisin. Mikähän siinä on. Siks en oo koskaan ees harkinnu, et siirtyisin vuodatuksen puolelta pois, vaikka välillä tökkiikin.
  Miä oon päätelly sen Frillahuivin sillai, että olen yksinkertasesti solmunnu kaks päätä aina toisiinsa, eli 3-4 solmua per pää. Yleensä pujotan sen langanpään ensin vielä aiempaan neulokseen, jotta jäis ihan sinne sisään. ei se sieltä mihinkään näy. Ihan samaa juttua kyselin miäkin ekan huivin yhteydessä, mut kukaan ei osunu vastaamaan. Kivat pipot!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivoja olohousuja. Erityisesti nuo sydämelliset ovat ihanat :)

  VastaaPoista
 3. Ihania housuja! Mulla blogger alkanut tökkiä näinä päivinä ties millä tavalla.. sivu ei näy täydellisenä, kuvat pomppivat ja kommenttilaatikot eivät avaudu.. hoh hoi! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania housuja! Ja oikein Ihanaa uutta vuotta myös sinne!

  VastaaPoista