keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Valmiina talveen

Ihastuin Novita syksy 2010 -lehdessä olleeseen haalariin, jossa oli yhdistetty luonnonvalkoista 7 veljestä polkkaan ja neuloin Pikkuapulaiselle haalarin lehden ohjeen mukaan aiemmin (joskin pyörönä, mitä Novitan ohjeissa ei juuri harrasteta). Valitettavasti tuosta haalarista ei ole kuvaa ja nyt se on jo jokseenkin käytetyn näköinen. Koska haalari on miellyttänyt silmääni koko sen käyttöajan, halusin tehdä samanlaisen isomman. Värin toki sentään vaihdoin ja ohjeen myös - eli Novitaa on oikeastaan enää lanka ja idea. Olen vuosien varrella käyttänyt usein Ulla Huhtalan Lastenneuleita-kirjan haalariohjetta ja siihen turvauduin tälläkin kertaa. Vähän iso tämä vielä on, mutta toivottavasti ei ihan vielä tule tarvettakaan... Lankaa kului 380 grammaa.

Helteistä viikon jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis haalari! Tulkoon vaan pakkaset,kyllä tuolla pärjää! :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen haalari, ei taida tulla kylmä talvella :) Minunkin pitäisi varmaan ottaa lasten haalari puikoille, saa nähdä koska ehtii vaan. Toivottavasti kuitenkin ennen talvea :D

  VastaaPoista
 3. On kyllä kivannäköinen haalari ja varmasti lämmin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen ja mallinen haalari ja varmasti sopivan kokoinen talvella.

  VastaaPoista
 5. Kaunis haalari ja varmasti lämmin talven pakkasissa!

  Revontuli on helppo neuloa, kunhan ekasta kaaviosta selviää. Siinä kannattaa laitta silmukkamerkit vaikkapa aina ennen nurjaa silmukkaa.

  VastaaPoista
 6. Onpa nätti haalari, täytyy metsästää kyseinen lehti jostain! eksyin nyt blogiisi ihka ensimmäistä kertaa ja ei voi kuin ihastella :)

  VastaaPoista