maanantai 16. marraskuuta 2015

Blogia herättelemässä

Yritän herätellä taas blogiani henkiin. Muutos tietokoneen käyttäjästä tabletin käyttäjäksi ei ole blogittajalle mutkaton. Lukuisia kertoja olen yrittänyt päivittää blogia tabletilla, mutta eihän se niin vain onnistu. Jos ei muu hakkaa vastaan, niin viimeistään kuvien lisäämiseen homma kaatuu. Nyt on kokeilussa Blogsy-ohjelma. Saa nähdä, mitä tapahtuu.
Vaikka blogia en olekaan päivittänyt, on neuleita toki syntynyt entiseen malliin. Ravelryn suosituimpiin ohjeisiin kuuluu Milo-liivi. Minäkin hurahdin tähän malliin ja neuloin kolme niitä. Ensimmäisen 5-vuotiaan koossa 7 veljestä raita -langasta Pikkuapulaiselle (joka ei enää niin kovin pieni ole, eskarityttö jo! Saa nähdä, kulkeeko hän vielä 30-vuotiaanakin äitinsä blogissa samalla nimellä).
Muut Milot menivät kummipojille, pienemmälle vaaleanruskea koossa 6 kk ja isommalle vaaleansininen 3-vuotiaan koossa. Molemmissa käytin nykyistä suosikkilankaani Dropsin Cotton Merinoa. On ihanaa, että Turustakin vihdoin voi ostaa Dropsin lankoja. Tästä riemusta johtuen useimmat viime aikojen töistä ovatkin Dropsin langoista.
Milon ohje on maksullinen (ja joka sentin arvoinen) ja löytyy Ravelrystä täältä (katsotaan, onnistuuko linkittäminen).
Samalta suunnittelijalta, joka on Milon suunnitellut, löytyy myös muita ihania ohjeita. Pikkuapulaiselle neuloin Granny's Favourite -neuletakin valkoisesta Cotton Merinosta 6-vuotiaan koossa. Tästä tuli mielestäni ihana!

Luulen, että päätän tähän seikkailuni Blogsyn ihmeellisessä maailmassa tällä kertaa. Toistaiseksi kaikki on sujunut kohtalaisen helposti, joten voi olla, että jatkossa tässä blogissa on taas jonkinlaista elämää...
2 kommenttia:

  1. Kauniita neuleita olet tehnyt! Mukava kun löysit keinot tabletin kanssa bloggaamiseen. Hyvä vinkki tuo Blogsy - ohjelma:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kanneli! Ainakin tämä ensimmäinen Blogsy-yritys näytti toimivan. Kuvia en ihan mieleni mukaan saanut aseteltua, mutta vaikeaa se on ollut tietokoneellakin Bloggerin kanssa.

      Poista